Välkommen till Pocitron! En del av Massagestol Direkt-gruppen. 0220-516 00 el. 073-908 44 54 | info@pocitron.se

Fraktinformation massagefåtöljer

Tänka på detta  när du beställer massagefåtölj av oss.

Våra fåtöljer väger ca: 92-158 Kg med emballage, måtten och vikten anges inviduellt på varje massagefåtölj, du kan också ladda ner produktblad under rubriken nerladdning för ytterligare information. Alla massagefåtöljer är ca: 75 cm breda (omonterade)  förutom Relax Master som är 77 cm, dock går sidostyckena att lyfta av och fåtöljen blir då ca. 70 cm bred.


Leverans med DHL

I de flesta fall om inte annat överenskommits aviseras kunden via SMS, där erbjuder DHL ett datum och tid för leverans, bekräfta datumet, eller kontakta DHL för ny tid.
DHL levererar till fastighetens ytterdörr eller till tomtgränsen om det ej går att köra in med lastbil, DHL kan ej hjälpa till med inbärning.


Utökad leverans och installation 

Om du vill ha hjälp att få din massagefåtölj på plats kryssar du i artiklarna 8087 eller 8088, vi levererar då din fåtölj, bär den dit du vill ha den, installerar och kör en genomgång hur allt fungerar på plats. Vi tar också med oss emballaget tillbaka. Vi kan i första hand leverera upp till 25 mil från vårt lager i Hallstahammar. Men vi har också sammarbetspartner i Göteborg, Malmö och andra orter som installerar, kontakta oss för pris på dessa tjänster. Titta gärna på www.hitta.se för att se hur långt just du bor från Hallstahammar.

Har du flera frågor angående detta så tveka inte att kontakta oss, 0220-516 00 eller info@pocitron.se.


Fraktkostnad

Frakt med DHL ingår i alla priser på massagefåtöljer. 

 

Välkommen  

Till toppen