Välkommen till Pocitron! En del av Massagestol Direkt-gruppen. 0220-516 00 el. 070-666 88 78 | info@pocitron.se

Fraktinformation massagefåtöljer

Tänk på detta  när du beställer massagefåtölj av oss.

Våra fåtöljer väger ca: 88-158 Kg med emballage, måtten och vikten anges inviduellt på varje massagefåtölj, du kan också ladda ner produktblad under rubriken nerladdning för ytterligare information. Var noga med att kontrollera måtten så du får in din masagefåtölj genom dörren. Alla 3D massagefåtöljer är omonterade från början, sidorna är separerade. 

Kartongmåtten på Relax Success och Ultimate II 3D är 73, 5cm bred, uppackad är de ca: 71 cm, Relax Ultimate Pro 3d är lite bredare, 77,5 cm i kartong och ca: 73 cm uppackad.
Relax Master är 81 cm i kartong och ca: 77 cm uppackad, men sidorna går att demontera och bredden blir då ca: 70 cm.
Relax Sensation är 77,5 cm i kartong och ca: 75 cm uppackad. Det går ej att demontera sidorna och det går ej heller att lägga den på sidan, den blir då bredare.


Leverans med DHL

I de flesta fall om inte annat överenskommits aviseras kunden via SMS, där erbjuder DHL ett datum och tid för leverans, bekräfta datumet, eller kontakta DHL för ny tid.
DHL levererar till fastighetens ytterdörr eller till tomtgränsen om det ej går att köra in med lastbil, DHL kan ej hjälpa till med inbärning.


Utökad leverans och installation 

Om du vill ha hjälp att få din massagefåtölj på plats kryssar du i artiklarna 8087 eller 8088, vi levererar då din fåtölj, bär den dit du vill ha den, installerar och kör en genomgång hur allt fungerar på plats. Vi tar också med oss emballaget tillbaka. Vi kan i första hand leverera upp till 25 mil från vårt lager i Hallstahammar. Men vi har också sammarbetspartner i Göteborg, Malmö och andra orter som installerar, kontakta oss för pris på dessa tjänster. Titta gärna på www.hitta.se för att se hur långt just du bor från Hallstahammar. Vi är också tacksam att du plockat undan så vi kommer in med din massagefåtölj och att du kontrollerat så att förutsättningarna finns för att få din massagefåtölj ditt du vill ha den.

Har du flera frågor angående detta så tveka inte att kontakta oss, 0220-516 00 eller info@pocitron.se.

Leveranstider på masagefåtöljer

Det normala för oss är att vi har de flesta modeller i lager, vilket innebär att du normalt har din massagefåtölj 1-3 dagar efter du beställt den av oss. En dag gäller till  företag utan avisering, dock finns det orter som endast har leveranser en dag i veckan. Således tar dessa leveranser längre, men du blir alltid aviserad via sms av DHL.


Fraktkostnad

Frakt med DHL ingår i alla priser på massagefåtöljer. 

Tänk på detta  när du beställer mindre gods av oss

När du beställer mindre saker av oss, skickas de med DHL, ange alltid mobilnummer så DHL kan avisera dig. Vill du att någon annan skall få aviseringen måste det mobilnumret anges. Normalt tar mindre paket (1-19 kg) endast en dag och större paket (20kg och uppåt) 3 dagar från oss. De mindre paketen skickas alltid till ett utlämningställe (Servicepoint) där du får hämta ut det. Paket som väger över 20 kg kommer hem till dig och någon måste då vara hemma för att ta emot godset. I bägge fallen blir du alltid sms aviserad och när du får större paket kan du också ändra den föreslagna tiden för leverans.

 

Välkommen  

Till toppen