Välkommen till Pocitron! En del av Massagestol Direkt-gruppen. 0220-516 00 el. 070-666 88 78 | info@pocitron.se

Vilken massagefåtölj skall jag välja?

Ut efter nedanstående frågeställningar försöker vi rekommendera en massagefåtölj som passar dig eller ditt företags behov.

Vi rekommenderar att gå igenom nedan frågeställningar:

* Skall massagefåtöljen användas för hemmabruk eller i ett företag
* Är någon väldigt känslig i kroppen eller har reumatism eller liknande
* Skall någon rörelsehindad använda massagestolen
* Kommer det vara många som skall använda massagefåtöljen (75 anställda eller flera)
* Hur stor plats finns det för massagestolen
* Har någon problem med dålig blodcirkulation i fötterna
* Önskas gedigen djup massage eller försiktig följsam massage

Alla våra massagestolar har fotmassage, massage för hand och underarm, nacke/axlar och massage för ryggslutet, alla modeller har också IR värme i ryggen.
Alla massagefåtöljer kan fällas fullt till liggläge och skannar din rygg och ställer in sig efter din längd.
Se nedan modeller och rekommendationer.

Mer fakta hittar du nedan, bara att klicka

Jämförelsetabell

Funktions förklaring

 


 Relax Ultimate Pro 3D


Relax Ultimate Pro 3D massagefåtöljen med marknadens senaste teknik, utökad skannfunktion som känner av dina massagepunkter i ryggen. Inviduell 3D inställning där styrkan kan varieras mellan exempelvis axlar nacke och ryggslut, du bestämmer själv hårdhetsgraden på önskad del av ryggen. Större luftkuddar i ryggen som tar hand om dig. Kan styras med din Iphone eller Ipad via APP. Stream din musik via BlueTooth till de inbyggda 3D högtalarna, inbyggd luftrening ger dig frisk och hälsosam luft runt om dig. Ultimate Pro 3D kan också ställas 5 cm från en vägg. Fåtöljen ställer in sig i Zero gravity där du sitter i den bekvämaste ställningen för din kropp vid start.

Rekommendation Relax Ultimate Pro 3D

Rekommenderas till företag och kontor upp till ca. 100 anställda och till dig som vill ha en underbar massagefåtölj i hemmet.

Relax Ultimate Pro 3D rekommenderas till dig som vill ha gedigen massage på djupet men också för dig som vill ha försiktig massage. Med 3D teknik kan du ställa in hur hårt du vill ha massagen men du kan också köra luftudde massage i ryggen vilket är väldigt försiktig massage och passar för dig med känslig rygg eller någon sjukdom. För dig med dålig blodcirkulation ger dig fotmassagen i Relax Ultimate Pro 3D något extra med dess rullar under foten. Passar också bra för den med artros här får du behandling av åtta magneter som ökar din blodcirkulation och stretchfunktion i fotdelen. Relax Ultimate Pro behöver ungefär en plats på ca 2 m² men den tar endast 5 cm bakåt.
Rekommenderad kroppslängd för denna fåtölj: ca: 150-200cm


 Relax Prime

Gedigen 2D massagefåtölj med konstläder på alla ytor. Ger bra och följsam massage från axlar nacke till ner på halva skinkorna med sin S formade massagebana. V formade hand och underarms massage där du enkelt lägger ner hand och underarm. Fåtöljen tar minimal plats och kan placeras ca.5 cm från en vägg. Fåtöljen ställer in sig i Zero gravity där du sitter i den bekvämaste ställningen för din kropp vid start. Massagestolen har fem automatiska program och tre minnesprogram men även manuell massage kan fås och kan sedan sparas i minnet. Skön fotmassage med luftkuddar och akupressur massage med piggar under fötterna. Fotmassagen har benförlängningen så de passar de flesta längder.

Rekommendation Relax Prime

Vi rekommenderar denna fåtölj till företag så som verkstäder, bussdepåer, gym, vård och omsorg  och där stor belastning kan förväntas (upp till ca 100 anställda). Den passar också bra för dig med trånga utrymmen då den kan ställas 5 cm från en vägg. Ger bra massage i axlar och nacke. Enkel att hålla rent tack vare konstläder på alla ytor.
Rekommenderad kroppslängd för denna fåtölj: ca: 160-190cm 


Relax Sensation II

Modern 2D massagefåtölj med Zero wall och Zero Gravity funktion. Vilket inebär att du kan ställa denna fåtölj 5 cm från en vägg. Sensation II har också en väldigt fin stretchfunktion för hela kroppen. Fåtöljen ställer in sig i Zero gravity där du sitter i den bekvämaste ställningen för din kropp vid start. L formad massagebana som ger dig massage ända ner till under låren. Underam och skön hand massage med luftkuddar, fotmassage med rullar under fötterna vilket ger dig fantastisk skön massage. Hela 22 cm benförlängning vilket innebär att personer upp till ca. 185 cm kan sitta bekvämt i denna fåtölj. Fem automatiska program men också tre minnesprogram för att spara de manuella inställningar som också kan göras.

Rekommendation Relax Sensation

Vi rekommenderar denna fåtölj till hemmet, mindre kontor och vårdinrättningar (40 anställda) . Då denna massagestol ger massage ända ner under låren rekommenderar vi den till dig som har värk i ryggslutet, ischias och ömma sätesmuskler efter exempelvis löpträning. Den passar också bra för dig med trånga utrymmen då den kan ställas 5 cm från en vägg.
Ger bra massage i axlar och nacke. Enkel att hålla rent tack vare konstläder på alla ytor.
Rekommenderad kroppslängd för denna fåtölj: ca: 165-185cm

 


Relax Style II


Modern 2D massagefåtölj för i första hand hemmet, enkel att använda med den tydliga kontrollenheten. Med fem program, var av två program för axlar nacke och ryggslut. Skön fotmassage med akupressur massage under foten och luftkuddar som masserar runt vaden. Enkel stretch funktion inbyggd i programmen där ryggen automatisk åker ner och du stretchas ut. Mindre och lättare massagefåtölj som passar bra i hemmet och som ger fullgod massage från nacke axlar ner till ryggslutet.
 
Rekommendation Relax Style II

Vi rekommenderar denna fåtölj till mindre företag (10-20 anställda) och massagefåtölj i hemmet.
Rekommenderad kroppslängd för denna fåtölj: ca: 165-185cm


Relax Success II 3D


Rekommenderas till företag och kontor upp till ca. 50 anställda och till dig som vill ha en underbar massagefåtölj i hemmet.


Relax Success II 3D är en heltäckande massagefåtölj med rygg, fot och arm massage. Helt ny teknik som verkligen tar hand om din nacke/rygg och dina fötter.
Fåtöljen passar yngre som äldre, lång som kort. Med nyutvecklad teknik masserar denna fåtölj i 3 dimensioner, uppåt, nedåt och på djupet.

Massagestyrkan kan regleras både i rygg, arm, fot och säte, vilket innebär att denna fåtölj lika bra passar på gymmet som äldreboendet. Fåtöljen har teleskopisk fotdel som expanderar och ställer in sig per automatik för din längd så du kan sitta bekvämt oberoende av längd 150-200 cm och få fotmassage. Med 52 luftkuddar behandlas dina armar, mycket skönt för den med onda muskler och slitna leder. Med kombinationen av mjuka knärörelser och magneter behandlas artros i knän, behandlingen lindrar stelhet och ökar blodcirkulationen. Relax Success II 3D ger dig lite hårdare massage då den inte har komfortdyna i ryggen som Relax Ultimate II 3D har. Relax Success II 3D är lite mindre i ryggen, vilket är att tänka på om den skall användas på en arbetsplats.

 

Rekommendation Relax Success II 3D

Relax Success II 3D rekommenderas till dig som vill ha gedigen massage på djupet men också för dig som vill ha försiktig massage. Med 3D teknik kan du ställa in hur hårt du vill ha massagen men du kan också köra luftudde massage i ryggen vilket är väldigt försiktig massage och passar för dig med känslig rygg eller någon sjukdom. För dig med dålig blodcirkulation ger dig fotmassagen i Relax Success II 3D något extra med dess rullar under foten. Passar också bra för den med artros här får du behandling av åtta magneter som ökar din blodcirkulation och stretchfunktion i fotdelen. Relax Success II 3D behöver ungefär en plats på ca 2 m². 

Rekommenderad kroppslängd för denna fåtölj: ca: 150-200cm


Till toppen